equa-logo

Expert inom reglerteknik för byggnader och energisystem

 

EQUA är ett mjukvaru- och konsultföretag specialiserat inom simuleringsteknik och numeriska beräkningar. EQUAs kunder och produkter återfinns över hela världen inom avancerade bygg- och tunnelprojekt. Det primära syftet med företagets produkter och tjänster är att minska energianvändningen och öka komforten i byggnader, samt att designa brandsäkerhet och ventilation i väg- och tågtunnlar. Företaget skräddarsyr även simuleringsverktyg åt kunder inom andra områden. Exempel på projekt de senaste åren är beräkningsmodeller för ventilation av Citybanan och klimatberäkningar för andra innovativa byggnadsprojekt som Nya Karolinska Solna.

EQUA levererar simulatorer för komplexa dynamiska tekniska system beskrivna med ekvationer. Vi utvecklar också en egen modelleringsmiljö för Modelica.

Företaget befinner sig i ett expansivt skede och söker nu personer med (minst) en civilingenjörsbakgrund. EQUA grundades 1995 och är beläget i fina lokaler i Solna. För mer information om företaget besök deras hemsida www.equa.se

 

Arbetsbeskrivning

Expert och projektledare som kan samordna och hantera möten, dokumentation, rapporter mm i de utvecklingsprojekt som EQUA arbetar med. Flera av dessa är internationella samarbetsprojekt, bl.a. EU-projekt. Du kommer också att arbeta mer självständigt inom ditt eget specialområde.

 

Arbetets omfattning

Tjänsten är på heltid/tillsvidare. Tillträde efter Din tillgänglighet men gärna så snart som möjligt. 

 

Kompetenskrav

För tjänsten krävs att Du har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift. Perfekt svenska är inte ett krav. Du har flera års erfarenhet från åtminstone något av följande områden:

• styr- och reglerteknik
• termodynamik eller något av våra tillämpningsområden
• scientific computing/CFD
• Modelica eller motsvarande språk

 

Arbetslivserfarenhet

Det är en fördel om sökanden har varit ute i arbetslivet under några år.

 

Utbildning

Du är troligen minst civilingenjör eller motsvarande.

 

Övrigt

Vid en anställning får Du tillgång till att arbeta med mycket kompetenta medarbetare och med verktyg som kan hjälpa till att rädda planeten. 

 

Kontaktperson

Per Sahlin
VD
EQUA Simulation AB
Phone: +46 8 546 20 111
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tulosta Sähköposti