INBJUDAN
FRUKOSTSEMINARIUM

Göteborg och Malmö

 

IDA ICE - nu med BBR och på svenska

Välkommen på frukostseminarium i Göteborg och i Malmö, där vi presenterar den svenska anpassningen av IDA Indoor Climate and Energy (IDA ICE).

Den nya tilläggsmodulen, som väsentligen kommer förenkla energiberäkningar enligt BBR, innehåller skräddarsydda och automatiserade beräkningar av byggnadens tidskonstant, dimensionerande vinterutetemperatur, maximal eleffekt och genomsnittligt uteluftflöde under uppvärmningssäsongen. Detta betyder att alla de uppgifter som behövs för att bestämma korrekta krav enligt BBR enkelt kan erhållas.

Dessutom innehåller anpassningen en svensk översättning av användargränssnittet, enkel hantering av Atemp, mallbyggnader med korrekta uppsättningar energimätare, färdiga BBR-rapporter, samt ett nytt väderfilspaket med normalår (ASHRAE IWEC2) för mer än femtio svenska orter.

Vi kommer även presentera nyheterna i IDA ICE 4.6 och det nya användarforumet som ger en helt ny nivå av stöd till alla typer av användare.

Välkomna!

Om EQUAs frukostseminarier
Alla är välkomna på dessa öppna och kostnadsfria seminarier - från nybörjare till etablerade användare. Syftet med dessa seminarier är att bättre förstå vilka möjligheter och behov som finns i IDA ICE.

Göteborg
Datum: fredag 29/11, 2013
Tid: 08.30-10.30 (frukost serveras från 08.00)
Plats: Gamla Ullevi, lokal: Träffpunkten
Pris: kostnadsfri
Målgrupp: alla
Anmälan: Ja

Malmö
Datum: tisdag 3/12, 2013
Tid: 08.30-10.30 (frukost serveras från 08.00)
Plats: Malmö Börshus, Skeppsbron 2
Pris: kostnadsfri
Målgrupp: alla
Anmälan: Ja

Anmäl här >
OBS! Antal platser är begränsade.


Mer information om IDA Indoor Climate and Energy
Läs mer och IDA ICE på vår hemsida:
IDA ICE >

Vid frågor, ring 08-546 20 110 eller kontakta oss på info@equa.se

 
(C) EQUA Simulation AB, 2013